Fit Health

ANTICELULIT PROGRAM
Anticelulit masaža

Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja. Anticelulit masazom djelujemo na celulit tako da podstaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tečnosti, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora). Samom masažom djelujemo na "razbijanje" masnih stanica. Preporučujemo tretman:

Masaža - kao najkvalitetniji tretman celulita
Odgovarajuća dijeta s puno vode
Kretanje
Tretmani mogu trajati od nekoliko dana do nekoliko meseci. Preporuka je najmanje 10 tretmana gde se postižu vidljivi rezultati. NAPOMENA: ni jedan uređaj ne može zameniti ruke masera!

Termoaktivno pakovanje ima za rezultat brzo sagorevanje masti i reoblikuje stomak, kukove i struk. Formula samozagrevanja omogucava zaista brzo delovanje.

- Stimulise izbacivanje toksina i stetnih materija
- Smanjuje masne naslage, celulit i sundjerast izgled
- Reoblikuje telo
Termoaktivni preparati brzo dovode do postizanja ‘efekta saune’. Idealan za preoblikovanje tela pre letnjeg odmora. Ovaj tretman pakovanja ide uz anticelulit masazu.

Gipsane bermude U prevodu body wrap metode označavaju bandažiranje, umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Naročito se preporučuju osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti u organizmu, kod edematoznog tipa celulita. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama.
GIPSANE BERMUDE
Nesumnjivo jedan od danas najpopularnijih body wrap tretmana je oligoesencijalni tretman GIPSANIH BERMUDA.
Ukoliko vam je neophodno da za svega 90 minuta dovedete svoje telo u fit stanje pred neki izlazak i izgubite u obimu na kritičnim mestima gotovo dva konfekcijska broja, gipsane bermude su pravo rešenje ze vas. Oligoelementi u tretmanima imaju funkciju aktivatora i pojačavaju dejstvo aktivnih supstanci u tretiranim zonama. Silicijum ima ulogu stvaranja vezivnog tkiva, magnezijum daje funkcionalnost i integritet strukturnih tkiva, bakar podstiče stvaranje elastina u koži, gvožđe jača kožu i podiže tonus, dok cink deluje kao snažni antioksidant, jačajući odbrambenu moć kože. Najpre se na kritične regije, butine, bokove i stomak, laganom masažom nanosi poseban losion i serum sa oligomineralnim kompleksom, a potom se uz blagu masažu nadovezuje stručna limfna drenaža uz pomoć preparata koji se zove oligodren. Ovim postupkom se otvaraju limfni putevi i pokreće proces detoksikacije koji će trajati tokom celog tretmana. Na limfnu drenažu se, u daljem postupku ponovo nadovezuje blaga masaža sa utrljavanjem multiaktiva koji deluje na celulit i masne naslage, i oligotona za zatezanje opuštene kože. Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i ostavi da stoji 45 minuta. Nakon tretmana koji traje sat i 45 minuta osoba izgubi više od dva litra tečnosti. Preporučuje se pet do sedam tretmana u seriji, jednom nedeljno.

Ultrazvučna terapija za uklanjanje celulita
Ultrazvučni tretman izuzetno poboljšava opšti izgled kože (postiže se tkzv. "efekat rejuvenacije"). Ćelije kože absorbuju energiju ultrazvučnog zračenja koja ih stimuliše da ponovo proizvode kolagen i elastin. Mehanički efekat ultrazvučnih talasa povećava poroznost membrana, što automatski omogućava da procenat vode u međućelijskom prostoru raste. Koža je sveža, elastičnija i čvršća. Kod tretmana celulita frekvencije od 1MHz i 3MHz razbijaju masne ćelije koje se razlažu i putem limfne drenaže izbacuju iz organizma. U slučaju da su grudvice celulita već dostigle veličinu od 2cm u prečniku ili više, ovu metodu treba kombinovati sa prethodnom masažom koja fizički razbija celulit na manje grudvice.