Fit Health

MASAŽE
Svakom čoveku je potrebno opuštanje i beg od svakodnevnice. Glavobolja, grčevi, nesanica, napetost, stres, sve te tegobe se mogu ublažiti -masažom! Masaža je dvosmerni tok dodira ruku i tela, međusobna razmena energije između terapeuta i pacijenta. Dobro izvedena masaža ne dopire samo pod kožu, ona prodire čak i dublje od mišića i i kostiju, ona prodire duboko u Vašu dušu! Dobra masaža stvara osećaj ugodnosti, poverenja i radosti!

Pozitivno dejstvo masaže:

poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok,
poboljšava elastičnost i regeneraciju kože,
opušta mišiće,
usporava i produbljuje disanje,
podstiče probavu,
ubrzava metabolizam,
pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma,
smanjuje bol i napetost,
deluje na unutrašnje organe.

Postoji nekoliko osnovnih tipova masaže:

Klasična tradicionalna masaža
Relaks masaža
Sportska masaža
Parcijalna masaža
Anticelulit masaža

Relax masaza ili opustajuca masaza govori sama o sebi.. Eliminisace stres, opustitice misice, podici raspolozenje, poboljsati koncentraciju, ubrzati metabolizam i izbaciti nagomilanu tecnost iz masnog tikiva. Prepustite se njenim carima i dozvolite da vas nov osecaj govori o vama. Terapeutska masaza – napeti misici?! Bolovi u ledjima?! Pod stresom ste? Onda je ova masaza upravo za Vas. Posebnim tehnikama koncentrisemo se na misice koji su prepuni tenzije i na odklanjanje bola. Razlicitim metodama istezanja i duboke masaze, nakon sat vremena, bicete regenerisani u potpunosti.
Anticelulit masazom i limfnom drenazom, dostignite rezultate kojima ce te biti vise nego zadovoljni. Pored estetskog on predstavlja i zdravstveni problem narocito ako je prisutan duzi vremenski period. Manifestuje se prvo kao estetski problem koji se prvo javlja u glutealnom delu (zadnjici), a ukoliko je prisutan u duzem periodu bez tretiranja siri se i na butine i listove. Minimalan broj tretmana za eliminaciju celulita je 10. Uz dobrog terapeuta, kvalitetne preparate i malo vise dobre volje mozete pobediti celulit i biti ponosni na vase novo telo.
Termoaktivno pakovanje ima za rezultat brzo sagorevanje masti i reoblikuje stomak, kukove i struk. Formula samozagrevanja omogucava zaista brzo delovanje. - Stimulise izbacivanje toksina i stetnih materija - Smanjuje masne naslage, celulit i sundjerast izgled - Reoblikuje telo Termoaktivni preparati brzo dovode do postizanja ‘efekta saune’. Idealan za preoblikovanje tela pre letnjeg odmora. Ovaj tretman pakovanja ide uz anticelulit masazu.
.......Prepustite se carima i neka Vam uzivanje postane navika.....